kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, July 28, 2009

lagi-lagi hairclips



saya dah tak ada gambar yang lagi jelas..
semua pun saya snap bila dah masuk plastik
lupa nak snap satu2 before pos semalam
tapi still boleh nampak kan?

ada beberapa hairclips yang saya guna button dari buttonplanet..
saya dah buntu la
tak tahu nak buat design apa lagi..
dengan adanya button2 cute dari buttonplanet
boleh la gak menambah koleksi design untuk hairclips saya..
=)


8 comments:

k.e.r.i. said...

wah. dah siap ada brand dan packaging sendiri.
hebat.
macam craft kat jonker walk plak aku tengok.
aku nak beli boleh?
untuk anak saudara aku si ain maisarah tu.
huhu.

dMasyri said...

haah la keri..
mcm kat jonker walk plak
patut aku rase mcm penah nmpk je..
huhu..

nak order boleh..
tapi lambat sikit la..
byk lagi yg aku xsiap ni..
[bajet kedai dah maju..=P]
kalo btul2 nak..
email ye..
=)

k.e.r.i. said...

alah, emel pe bendanya.
ym sudah.
hahaha
weh, price mana?
baju melayu aku dulu tu hantar sekali yer.
yang tu free kan?
hahaha

dMasyri said...

ok..
jom ym skang..
=)

Wan Anis Sorfina said...

huyooo bleh bukak blog shop nehhh ~

Yati said...

Hairclips comel, plastic untuk packaging pun comel. :)

dMasyri said...

kak wan: insyallah...=)

kak yati: time kaseh..=)

tika said...

dayang, bukak la blog shop :-)
I'll visit often :-)