kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Friday, February 21, 2014

ready stock alphabet button


ready stock alphabet button

100pcs - RM28
500pcs - RM115
1000pcs - RM210
harga tak termasuk postage ye..


color button seperti gambar di atas
semua color ada..
cantek kan..


ni contoh untuk letak kat pencil case
senang x payah nak potong2 huruf dah..


ni contoh fridge magnet


ni pulak contoh untuk keychain
kalau nak buat keychain nama pun boleh
macam dalam gambar yang 1st tu..
:)

kalau berminat
email saya
dmasyricraft@gmail.com
untuk order..
;)

save the date


punya la malas
dah berhabuk dah blog ni baru nak update semula
huhuhu..

tapi kali ni lain sikit kisahnya
dah bertahun buat bantal untuk orang lain
baru sekarang dapat buat untuk diri sendiri

Alhamdulillah..
dah tak lama hidup membujang..
:)


p/s : kalau nak order bantal macam ni jangan segan silu email saya ye..
dmasyricraft@gmail.com
:)

Monday, December 9, 2013

4th batch pre-order alphabet button (closed)


 jom join pre-order alphabet button
murah2 je 

100pcs - RM25
500pcs - RM80
1000pcs - RM150
harga dah termasuk postage ye..

full payment sebelum 27 Disember 2013
button di jangka sampai 2-4 minggu selepas tarikh tutup


color button seperti gambar di atas
semua color ada..
cantek kan..


ni contoh untuk letak kat pencil case
senang x payah nak potong2 huruf dah..


ni contoh fridge magnet


ni pulak contoh untuk keychain
kalau nak buat keychain nama pun boleh
macam dalam gambar yang 1st tu..
:)

kalau berminat
email saya
dmasyricraft@gmail.com
untuk order..
;)

Wednesday, October 2, 2013

keychain ring



keychain ring
RM15/100pcs
RM120/1000pcs

Tuesday, September 24, 2013

pre-order alphabet button


 jom join pre-order alphabet button
murah2 je 

100pcs - RM25
500pcs - RM80
1000pcs - RM150
harga dah termasuk postage ye..

full payment sebelum 1 0ktober 2013
button di jangka sampai 2-4 minggu selepas tarikh tutup


color button seperti gambar di atas
semua color ada..
cantek kan..


ni contoh untuk letak kat pencil case
senang x payah nak potong2 huruf dah..


ni contoh fridge magnet


ni pulak contoh untuk keychain
kalau nak buat keychain nama pun boleh
macam dalam gambar yang 1st tu..
:)

kalau berminat
email saya
dmasyricraft@gmail.com
untuk order..
;)

Monday, September 23, 2013

pre-order polyester felt 1.3mm



 pre-order polyester felt 1.3mm
high quality felt


  RM14.00/meter
min order 5 meter
harga tidak termasuk postage
boleh pilih ikut color code kat atas
tarikh tutup untuk full payment : 1 OKTOBER 2013

penghantaran akan di buat seminggu selepas tarikh tutup
 kalau berminat
email saya
dmasyricraft@gmail.com
untuk order..
:)

Friday, June 7, 2013

single pillow


bantal ni untuk orang2 yang single macam saya
;)

 

bentuk love n bola tu sebenarnya ada separuh lagi kat belakang
lupa nak amek gambar..
paling mencabar nak buat yang bola tu
next time kalo ada orang nak order saya kena charge extra sikit
hehehe..


saya suka color yang ni
sebab nampak sweet je
customer yang request camni
;)

email saya
dmasyricraft@gmail.com
untuk order..
;)