kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Wednesday, November 26, 2014

follow my ig..like my fb pages


Salam kawan2..
ada lagi ke yang follow blog ni?
lama gile2 dah xupdate..
hehehe

kalau still ade yang berminat nak tau craft terbaru yang saya buat
boleh la follow instagram saya

dan kalau sape2 yang tak ada instagram lagi
boleh like pages saya

saya lebih banyak update kat sana berbanding blog ni
sebab saya dah jarang sangat2 online pakai laptop or pc
leceh sikit kalo nak update blog pakai hp..





Friday, February 21, 2014

ready stock alphabet button


ready stock alphabet button

100pcs - RM28
500pcs - RM115
1000pcs - RM210
harga tak termasuk postage ye..


color button seperti gambar di atas
semua color ada..
cantek kan..


ni contoh untuk letak kat pencil case
senang x payah nak potong2 huruf dah..


ni contoh fridge magnet


ni pulak contoh untuk keychain
kalau nak buat keychain nama pun boleh
macam dalam gambar yang 1st tu..
:)

kalau berminat
email saya
dmasyricraft@gmail.com
untuk order..
;)

save the date


punya la malas
dah berhabuk dah blog ni baru nak update semula
huhuhu..

tapi kali ni lain sikit kisahnya
dah bertahun buat bantal untuk orang lain
baru sekarang dapat buat untuk diri sendiri

Alhamdulillah..
dah tak lama hidup membujang..
:)


p/s : kalau nak order bantal macam ni jangan segan silu email saya ye..
dmasyricraft@gmail.com
:)

Monday, December 9, 2013

4th batch pre-order alphabet button (closed)


 jom join pre-order alphabet button
murah2 je 

100pcs - RM25
500pcs - RM80
1000pcs - RM150
harga dah termasuk postage ye..

full payment sebelum 27 Disember 2013
button di jangka sampai 2-4 minggu selepas tarikh tutup


color button seperti gambar di atas
semua color ada..
cantek kan..


ni contoh untuk letak kat pencil case
senang x payah nak potong2 huruf dah..


ni contoh fridge magnet


ni pulak contoh untuk keychain
kalau nak buat keychain nama pun boleh
macam dalam gambar yang 1st tu..
:)

kalau berminat
email saya
dmasyricraft@gmail.com
untuk order..
;)

Wednesday, October 2, 2013

keychain ring



keychain ring
RM15/100pcs
RM120/1000pcs

Tuesday, September 24, 2013

pre-order alphabet button


 jom join pre-order alphabet button
murah2 je 

100pcs - RM25
500pcs - RM80
1000pcs - RM150
harga dah termasuk postage ye..

full payment sebelum 1 0ktober 2013
button di jangka sampai 2-4 minggu selepas tarikh tutup


color button seperti gambar di atas
semua color ada..
cantek kan..


ni contoh untuk letak kat pencil case
senang x payah nak potong2 huruf dah..


ni contoh fridge magnet


ni pulak contoh untuk keychain
kalau nak buat keychain nama pun boleh
macam dalam gambar yang 1st tu..
:)

kalau berminat
email saya
dmasyricraft@gmail.com
untuk order..
;)

Monday, September 23, 2013

pre-order polyester felt 1.3mm



 pre-order polyester felt 1.3mm
high quality felt


  RM14.00/meter
min order 5 meter
harga tidak termasuk postage
boleh pilih ikut color code kat atas
tarikh tutup untuk full payment : 1 OKTOBER 2013

penghantaran akan di buat seminggu selepas tarikh tutup
 kalau berminat
email saya
dmasyricraft@gmail.com
untuk order..
:)