kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Friday, May 29, 2015

Fesyen Tudung Terbaru Raya 2015


Pejam celik pejam celik lagi seminggu lebih je lagi kita nak puasa kan?

Pastu lepas puasa nak raya plak..Macam2 nak kena ready untuk raya ni kan..

Trend zaman sekarang ni..semuanya nak buat awal2..Lambat hantar baju kat tailor memang kena beli yang dah siap je la..

Kalau kite tengok sekarang ni macam2 fesyen baju raya ada..untuk yang berhijab..tudung pun ade macam2 fesyen gak..
so untuk raya kena la up to date sikit kan? Tak kan nak pakai fesyen yang dua tiga tahun lepas kot..betul x?

Kalau nak tahu ape fesyen tudung terbaru sempena hari raya tahun ni..stay tune ye..baca  entri ni sampai abes..:)

Saya sebenarnya suka tudung yang simple2 je..pastu selesa je bila pakai..tau je la time hari raya, bukannye boleh duduk diam je..kalau tak pegi melawat sedara mara..diorang yang datang jenguk kita kat rumah kan..
time ni pentingnya tudung yang simple dan selesa..pastu senang nak dipakai dan elok terletak je kat kepala kite even dah ke hulu ke hilir cam lipas kudung..hehehe

So jom kita tengok fesyen tudung yang menarik dan terbaru sempena raya 2015..


Instant Shawl
Fesyen tudung terbaru yang pertama adalah tudung jenis instant shawl. Kini anda boleh menemui dua jenis tudung instant shawl. Yang mempunyai inner dan tidak mempunyai inner.




Tudung Hood
Fesyen kedua adalah tudung hood dimana tudung jenis ini sememangnya jenis tudung yang paling mudah dipakai dan simple. Anda hanya perlu memakai inner dan menyarungkan tudung tersebut di bahagian luar.




Tudung Bawal Satin
Fesyen tudung yang ke tiga adalah jenis tudung bawal satin iaitu tudung bawal yang diperbuat daripada fabrik satin.


3 comments:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Artie Natasha said...

Cantik rekaan tudung untuk 2015 nih.. Ada pembelian borong jugak kah? Artie Natasha pun tidak ketinggalan di musim perayaan cegini. Menjelang Hari Raya 2015 memang sibuk dengan menghantar stok tudung ke seluruh Malaysia & update di fanpage www.facebook.com/artie.natasha.butik termasuk #flashsale :-)

Thanks share & salam Ramadhan untuk seisi keluarga <3

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)