kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Wednesday, July 8, 2009

first order..


saya dah start ambil order sekarang
tapi secara kecil-kecilan saja..
untuk tolong adik bongsu saya tambah duit poket..


ini keychain yang kawan2 dia order..
baru siap 2 je..
ada lagi yang belum siap..



yang ini pula baru je pos tadi..
hope tuan baru mereka suka dan sayangkan mereka..
=)

siapa2 yang nak order..
silakan..
tapi harap maklum la..
saya baru je nak jinak2 buat craft ni..
jahitan saya belum cukup kemas
dan design saya pun belum cukup cantik..
sebab tu saya tak berani nak jual sebelum ni
tapi sekarang dah rasa ada sedikit keyakinan..
hehehe..
wish me luck k!!!

boleh email saya di sini ye untuk order..
bintangbiru_dms@yahoo.com

9 comments:

Wan Anis Sorfina said...

tepuk3!

Redcomel said...

cantik dan comel... :D semoga murah rezeki dan terima banyak order lagi :)

Markmiez said...

oit...nk order..mee goreng mamak satuu...

Yati said...

Good luck Dayang! Semoga bertambah banyak order! :)

Nadia Nazifah said...

bengong jgk fahmi ni hahahhaa

nnt aku tny sape2 kat umah aku kot2 dorg nk order. hehehe.

semoge murah rezeki!

dMasyri said...

kak wan: time kasih..time kasih..=)

redcomel: tq..amin..=)

markmiez: aku buat mee goreng,pastu aku pos..ko xmakan siap ko..

kak yati: tq..=)

nadia: sila2 tnye..

- syikin d'syinteru - said...

waaah~

nice2

aa...jom ramai2 pk nk order ape dari dayang nii. hihi.

smoge sukses dayang~

*sbenanye dlm diam2 aku sgt admire dgn hasil keje tgn kamu la dayang~ yay~ secret revealed =p

dMasyri said...

hehehe..
thanks u..=)

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室