kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, July 20, 2009

bersepah satu rumah..


ini la gayanya saya membuat kerja..
nak buat hairclips je pun..
tapi bersepah satu rumah..


saya buat kerja kat ruang tamu
sebab tinggal sorang2..
boleh menyepahkan rumah sesuka hati..
nampak tak ada 2 plastik hijau..
tu la dinner saya..
ABC dengan keropok lekor
saya beli otw balik kerja..
=)


tumpang laptop jap..
letak "sarung" hairclips yg dah siap di potong..
[cuba teka blog siapa saya tengah baca tu?]


ini hasilnya..
4 pair of baby hairclips..
ini saiz M..
[lupa lagi nak ukur hairclips tu berapa inci]

ada yang berminat?
email saya ye..
bintangbiru_dms@yahoo.com


6 comments:

nurin.aimi said...

hi dayang!
mcm knl la hair clips tuh...hehehe..
nway, cute sesangat. budak2 mesti suka..

dMasyri said...

aimi..nnti letak la gmbr mereka2 yg memakai hairclips tu..=)

nurin.aimi said...

OK...insyaallah...

CoOkiE MoNSter said...

how cuteeeee...hehe

PinQib said...

ehh.. u buat hair clips sndirik??
gila COOL..
hehe..

dMasyri said...

cookie monster: thank u..

pinqib: saya 'balut' je hairclips tu..=)