kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, July 14, 2009

baby hairclips..


mari mencuci mata..
baby hairclips ni saiz dia kecik dari yang biasa
sesuai la untuk baby yang baru beberapa bulan..
dan kanak2 lima tahun ke bawah..


yang ini birthday gift untuk Nisa..
anak Dr.Ganja & Dr.KB..
kawan Abg Farhan & Angah

bear hairclips tu besar sikit dari yang rama2..
tapi still kecik dari normal size..


digayakan oleh Hana
sebelum di bungkus cantik2..


model ini bernama Elfa..
hairclips yang Elfa pakai sama besar dengan bear hairclips..
just nice untuk kanak2 setahun dan ke atas..


Hana's hairclips..
auntie dia ni suka sangat buat hairclips
so Hana dah ada banyak hairclips mengikut warna baju..
[ada beberapa hairclips yang tiada dalam gambar]
huhu..


ketika saya bersifat sedikit dengki dengan Hana..
=P


Hana dan Ibu di tepi pantai..
mesti pakai hairclips..
sebab angin pantai kuat sangat..


model bermuka serius..
bersama red bear hairclip..


purple hairclip khas untuk baju purple..


green bear hairclip..
juga khas untuk green skirt..


model sudah kepenatan..
hehehe..


p/s: saya masih bermasalah dengan blogspot..maafkan saya kalau kamu masih tiada dalam bloglist saya..akan update secepat mungkin bila blogspot saya dah tak bermasalah lagi..=)

6 comments:

Nadia Nazifah said...

ah festime tgk hana comeinyeeeee die...

hihi. kakak ko pon macam makin cantek.fiwwit!~

ha gmb ko xpenah ade dah skrg. jual mahal nampak :p

ps: aku tgh keje ni. bosannye mengadap komputer ni. huwaaa!

dMasyri said...

hehehe..
comel kan die..
geram aku tgk..
hari2 rase nak gigit..=)

akak aku ade tanye..
ko xnak dtg umah ktorg ke?
lain kali turun kuantan
singgah la sini..=)

aku jua bosan..
keje banyak tp perasaan malas sudah melanda..=P

stormz said...

comella hana tu.
1st time tgk.

dyg, hairclips lembu xde ke?
ko kn obses lembu putih tompok2 itam ;P

CoOkiE MoNSter said...

hai....dah besar dah anak buah dyg ye..

aShaBuLz said...

tu dia...baby hairclip...bila nak kawin? hehehehe....

pgasp said...

hai.. salam kenal.
patutla hana tiap2 hari pakai hairclip matching dengan kaler baju. my baby sama nursery dengan hana ni.. (hospital kuantan)