kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Thursday, July 2, 2009

hari ini saya gembira..=)



Let's make cute stuff by Aranzi Aronzo..

dah lama saya 'mengidam' buku ni..
tak tahu la berapa kali saya singgah blog kak wan
semata-mata nak tengok buku ni..
best tau buku ni..
saya sekarang ada perasan mahu segera pulang ke rumah..
tangan dah ada rasa gatal2 nak menjahit..
sangat la tidak sabar..
huhu..

act, buku ni di bayar oleh noddy..
as my birthday gift..
tq noddy..
for the book..n for supporting me too..=)
will post something for u later..
cute stuff from the book..
=)


6 comments:

Nadia Nazifah said...

u're welcome dayang =)

buat cantek2 n post entry cantek2. hee XD

farah said...

NAK JUGAK!
Aku bagi sling bag kt ko utk ko letak brg-brg menjahit. itu dikira support kan??? hahaha

Wan Anis Sorfina said...

dah beli? wah tepuk3..! hebat! seronok kan tengok tutorial dia.. detail & step by step.. !!!

dMasyri said...

nadia: baik la..=)

farah: ish!!sling bag mahal2 tu mane bleh letak brg2 jahit..hehe!!!jgn risau..ade la something utk ko nnti..=P

kak wan: seronok sgt tgk buku tu..dlm mimpi pn kuar..=P tutorial die pn cute sgt2..

mila said...

dayang..nak jugak buku nih..boleh beli dari mana ekk?? @ boleh tak dayang tolong beli kat saya...??

dMasyri said...

hye kak mila..dyg beli buku tu online..
kat kinokuniya bookweb..