kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, July 20, 2009

ini budak sekolah yang punya..



before..


after..


small pouch [front]..


small pouch [ back]..


name keychains..


mr.key and kura-kura..

berminat?
boleh order bulan depan..
bulan ni dah tak cukup tangan..
hehehe..
=)

13 comments:

c a b b i e n a said...

mr key tu shomel aaa...

aku la.(x nk letak anonymous lg) said...

dyg, aku nk jugak bnda2 ni..
npknye aku la pelanggan setia ko.
hihihihi...
tp siapkan dulu tempahan aku sblom ni..
tgal lg bape mgu je ni.
siapkan sblom pgi redang tau...

stormz said...

dyg..cntiknye..

dMasyri said...

cabbiena: mr.key tu dari buku yg dyg beli dulu tu..dlm buku tu byk lagi benda2 comel..=)

ika: ko memang..sume pn nak..
ko punye keychains dlm proses lg..
aku akan siapkn juga dlm minggu ni..
jgn risau k..=)

stormz: aku dah improve kan iylia?terasa bangga dengan diri sendiri jap..huhu!!!

Wan Anis Sorfina said...

wow! progress! tepok3.. kak wan teringin nk berkraf tp tak dan laaa.. uhuk3~

aShaBuLz said...

wah.....kreatip btol dak ni..tangan seni nih. baguih2!! hoho

mizzwaniey said...

sis.. leh ajar kan cam ner nak wat jadi chanteq cam tu.. tringin nak blajaq

dMasyri said...

kak wan: time kaseh..=)

ashabulz: hehehe..saja cuba2..mengisi masa lapang..=)

mizzwaniey: hye wanie..xtau la nak ajar macamana..kalo ade depan mata senang sikit..tapi kalo nak cari idea boleh surf dalam internet je..cari gambar2 yg cute..mcm tu la dyg slalu buat..=)

anneweeza said...

waa....comel2 la... =P

hik..hik..tumpang tnye...kamoo beli ring tuk keychain tu katne ek? (^_^)

dMasyri said...

hye anneweeza..
thank u sudi singgah blog sy..

sy beli keychain ring tu kat kedai biasa kat area Kuantan ni..

nak dyg tlg belikan ke?

khAINIza said...

sy pun tgh cr keychain ring tu...tp x jumpa2 lg...kat kedai mcm mna dia ada jual ek? kalau x jumpa jgk,nk pesan boleh? :)

dMasyri said...

hye khainiza..
dyg biasa beli kat kedai jual2 barang menjahit..
tp rasenya dulu pernah ternampak kat Popular..
bleh la try cari kat situ..
kalo nak dyg belikan bleh juga..
no prob..
=)

khAINIza said...

Ooo..nnt khainiza cuba cari dulu ek...kalau xjumpa jgk nnt khainiza pesan kat dyg...
tq :)