kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Wednesday, December 30, 2009

saya memang suka membazir..=)


saya pergi JB last week..
ingat nak jalan2 je..
gaji tak dapat lagi mana boleh shopping2..
tapi tengok la apa saya beli..
semuanya saya belum tahu nak guna untuk apa..


grosgrain ribbon and magnetic tape
saya beli kat Daiso, Jusco Bukit Indah..
memang best la Daiso..
rasa nak beli semua barang..
hehehe..


ini pula chinese felt book lagi..
saya beli kat Harris Book Store..
kat Jusco Tebrau..
yang ni lagi membazir..
rambang mata tak tahu nak pilih yang mana satu..
akhirnya saya beli dua2..

saya memang tak boleh pergi book store..
cepat sangat rambang mata..
nasib baik aritu saya berjaya tahan nafsu beli cross stitch mag..
hehehe..

12 comments:

Cemmomile said...

membazir ke dayang..? Ina tak rase membazirler... kire investment tu...hehehe...
simpan dulu..mane tau idea/mood dtg tibe2...brg2 yg diperlukan dh de..

aimila said...

beskan shopping...itew ler pompuan. akak pon x tahan bab shopping menyopping nih..kadang2 rasa nak borong semer!!!(melampaulah plak).

baJucantEk said...

berape ringgit buku tuh...xsabar nak pegi sambar satu esk ni

khairuncraft said...

best2 buku tu..tapi tak beli pon..

kalo g bookstore, saye pon sibuk g tmpat buku mandarin..hehe

tapi dah sambar buku lain dah..hehe

dMasyri said...

cemmomile:hope 1 ari nnti berguna la gak..=)

kak aimila:tue la kan..shopping mmg fun.tu xdpt gaji lg..kalo dh dpt gaji aritu xtau la dyg borong ape lg..hehehe!!!

bajucantek:dlm rm30++ kot..xingat dh..org JB ke?

khairuncraft:mmg best..tu yg rambang mata..beli buku ape?kalo sudi bleh la tukar2..huhu!!!

baJucantEk said...

a'ah saya duk kat jb...ari ni nak g shoping buku kat jusco...

aShaBuLz said...

ko kira ok la ni...mbazir tapi nampak benda yang ko beli. aku mbazir slalu beli makanan jer...masuk perut dah tak nampak..haha

dMasyri said...

bajucantek: ooo..selamat shopping..nnti dah beli buku update la dlm blog ye..=)

ashabulz: mane ada membazir kalo beli makanan..aku pn slalu je abeskan duit utk makan..tak rasa membazir pn..hehehe..

baJucantEk said...

smalam dah pegi harris bookstore nak cari buku craft tp semua dah takder...huaaaaa...dah jenuh cari buku pasal felt tp takder yg menarik.....terpaksa la nnt usha kat tmpt lain../

Anonymous said...

Beli 2 dapat 1 Free kan? I beli kat Kluang Rm24 dapat 3 termasuk yang percuma.

baJucantEk said...

bli ape bli 2 dapat 1...buku ker...

dMasyri said...

anonymous..ape yg beli dpt free 1 tu?buku felt tu ke?murahnya kalo rm24 dapat 3 buku..kedai tu dah nak tutup ke?hehehe..