kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, December 7, 2009

secebis hadiah untuk follower..=)


sebagai tanda terima kasih..
saya nak kasik secebis hadiah untuk follower saya..
sori la..saya tak mampu nak bagi kat semua orang
so saya pick sorang dulu untuk kali ini..


birdie mini pouch and butterfly hairclips..
hadiahnya tak seberapa pun..
nama pun secebis hadiah..

amaran: dalam gambar memang nampak sedikit cantik..yang real tak cantik mana pun..

jadinya untuk kali ini
saya pilih..


oleh itu..
sitisifir10 sila email saya ye semua detail kamu..
nama, alamat dan no hp..
bintangbiru_dms(at)yahoo(dot)com

kalau dalam masa seminggu sitisifir10 tak email saya..
saya akan pilih orang lain pula..


9 comments:

Nadia Nazifah said...

wah. kalo sminggu lg sitisifir x email, buruk la siku dyg :p

Rozita said...

tak pasal2 dpt adiah ye. baik nya hati..

nEa FleriDa said...

nk2 jgk! hehe

Sitisifir10 said...

dayang.... :) thanx...main aci tunjukkah atau gimana?? hihi...nnt saya tayang ek kt blog biar bergerombolan jadi follower lepas ni :)

zai kulim said...

kak zai pun nak gakkk....

aShaBuLz said...

macam mystery gift dah ni. heh...

aShaBuLz said...

macam mystery gift dah ni. heh...

SyazAisyah said...

bestnye..nak gak..>_<

The Traveller's Note said...

Cutie gift :)