kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, December 1, 2009

entry carca-marba..


harap2 kali ini tak hilang lagi..
=)

as usual..1 entry banyak2 cerita..

cerita 1
saya dapat free gift lagi dari cimbclicks..
terima kasih cimbclicks..
ini kali kedua saya dapat free gift..
yang 1st dapat free movie ticket..
kali ini dapat Mr.Octo pula..


cute kan?


sudah menjadi mainan Hana..
Hana sekarang dah ada skill bergambar..
kita cakap '1..2..3..'
dia dah stand by nganga mulut..
kecik2 lagi dah ada gaya tersendiri..
=)

cerita 2
saya beli mesin jahit baru..
kecik n cute macam tuan dia..=P
tapi kecik2 cili padi ni..
jahit apa saja pun boleh.
setakat felt 4 lapis memang no prob..
seluar pun dah saya cuba..
so far..memang memuaskan hati..
saya beli kat lelong.com
harga pun reasonable..


kecik je kan..
botol air mineral tu pun lagi tinggi..

cerita 3
saya join stash swap..
nama saya ada dalam group 3..
saya akan dapat stash dari kak akmal
dan saya akan kasik stash to kak noor..
tapi memandang saya sekarang tengah MC selama 2 weeks..
jadinya saya tak dapat pos semua stash to kak noor..
dan kepada semua kawan2 craft..
saya minta maaf sangat2
takut next project akan terjejas kerana saya..
=(


stash swap yang di organise oleh kak hani


7 comments:

stormz said...

comelnye mr octo tu. patutnye aku dpt.apsl la cimbclicks ni lembab anta kt aku.cet

Sitisifir10 said...

'kawan2 craft' mcm seniman lak ek...

me01my said...

comey laa meachine tu..berkenan..mana nk beli eh?

dMasyri said...

iylia: dah lama ke?aku aritu tunggu dlm seminggu lebih gak baru dpt..

sitisifir10: hehehe..

me01my: saya beli kat lelong.com tp dah tak available skang ni..

Yati said...

Comelnya mesin jahit dayang.
Ok jugak ye, ingat kan mesin jahit comel ni senang patah jarum.

Wan Anis Sorfina said...

tau tak, book cover tu k.wan guna mesin jahit mini mcm dayang punye tu jugak.. cuma dayang punye lagi cute laaa,kaler purple! k.wan kelabu.. hihi.. k.wan beli kat tesco je ~

dMasyri said...

kak yati:ye ke?xtau plak dyg..so far pakai ok je..

kak wan:really?bleh la dyg cuba buat plak pasni..dyg pn ade gak kain cotton buat baju kurung yg lebih2 tu..huhu!!!