kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Sunday, May 24, 2009

tq..saya memang cantik..*wink*

Saya dapat award ni dari Kak Yati..[thanks Kak Yati]..saya baru je berkenal-kenalan dengan Kak Yati..Kak Yati ni pandai buat cross stitch..cantik2 semuanya..jeles saya..hehehe..


Syarat-syarat nak terima award ni..

1. Pastikan jantina anda "perempuan"

2. Copy badge sebagai award anda

3. Nyatakan 7 sebab kenapa bangga jadi perempuan

4. Passkan award ni kepada girlfriends anda

 

7 sebab kenapa saya bangga jadi perempuan:

1. syurga terletak di bawah telapak kaki ibu.

2. ibu adalah seorang perempuan..

3. perempuan hati dia lembut..cepat mengalah..[mengalah tak bererti kalah ok..]

4. perempuan lebih efficient in multitasking..

5. sebab perempuan pandai membebel..[macam mama..hehehe!!!]

6. perempuan boleh pakai seluar lelaki tak boleh pakai skirt..hehe!!!

7. perempuan boleh jalan2 pegang tangan sesama sendiri tapi tak ada orang pandang pelik pun..[cuba lelaki buat sekali..=P]

siapa2 rasa nak award ni ambik la..saya pun teringin nak tahu kenapa kamu bangga jadi perempuan..[susah tahu nak pikir..huhu]

1 comment:

nadia nazifah said...

hoho saya rasa berminat untuk buat ini tapi saya belom ada masa nnt saya buat ye dayang ehehehe