kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Friday, May 29, 2009

copyright for Nurul Zalikha




 ini untuk mak cik ika..
dah lama dah dia mintak..
semalam baru siap..
Hana la punya pasal..
mana sempat nak jahit2 kalau dia ada..
semalam Angah balik Chini..
Abg Farhan pula on-call..
jadinya saya sorang2 la malam semalam..
tu yang boleh siapkan..

cantik tak?
saya guna kain cotton bunga2 untuk corak rama2 tu..
senang sikit kerja saya..
tak payah fikir color apa sesuai di-mix-and-match-kan..
huhu..

kalau tengok dekat2 boleh nampak jahitan dia tak kemas sangat..
pastu ada yang corak2 tu senget sikit..
biasa la..
saya dah lama sangat tak menjahit tangan ni..
[alasan..padahal memang tak pandai pun..huhu]

p/s: ika kata corak and color pink ni untuk dia sorang je..kalau buat color lain boleh kan ika?aku nak buat color hijau n biru pula lepas ni..

3 comments:

nadia nazifah said...

canteknyeeee~~

nak jugak dayang sampai hati tak buat pon utk aku. hehehee padahal tak mintak pon sblm ni :p

nk mintak sekarang!nak yang paling cantek drp yang penah ko buat hoho

Yati said...

sangat comel!

dMasyri said...

nadia: hahaha..sume pn aku rase cantik..=P

yati: thanks..=)