kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, May 11, 2009

hairclips again..




lembu pattern..
saya memang suka lembu..
nak buat muka lembu jadi hairclip macam pelik sangat..
plus tak cute la letak muka lembu kat kepala..
(act,saya tak pandai lukis muka lembu..hehehe)




bunga-bungaan..
nampak simple tapi leceh nak jahit bunga tu..




rama-rama..
paling senang nak jahit..
tapi nak potong rama2 tu susah sikit..




cute love..
menjadi rebutan..
kalau ikut hati saya pun tak nak kasik kat diorang ni..
cute sangat2..
(sesi puji diri sendiri jap..hehehe)


semua ini hairclips yang saya buat untuk
farah..firda and shasha..
orang lain nak ke?
sila bagi hadiah untuk besday saya next month ye..
nanti saya pos hairclips untuk kamu..
hehehe gurau je..
siapa2 saja sudi berjumpa dengan saya..
pasti saya bawa ini sebagai buah tangan..
huhu..

next mission:
1) rama2 untuk ika..
2) craft untuk boys pulak..

wish me luck k!!!!

8 comments:

stormz said...

dyg, nk jgk hairclips tu
cantik

dnasura said...

nice hand made. talented kamu ni. ^_^

kak nisa said...

dayang..kak nisa nk jgk....comei2..

dMasyri said...

iylia: sabar ye..nnti kite pegi redang..aku buatkn kat ko ye..huhu!!!

dnasura: thanks..xsusah pn nak buat tu..huhu!!!

kak nisa: boleh2..tp kene tggu dyg completekan order orang2 yg sblm ni ye..

hafiz said...

dayang, you are such a sweets....

tika said...

dayang, terernye buat hairclips tu..cantik! :-)

dMasyri said...

hafiz: thanks..=)

tika: senang je nk buat hairclips tu..tika mesti bleh buat..

deemumtaz said...

baiknyer.. buat semua kasi hadiah kat orang.. mesti ramai yang sayang ni..