kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Wednesday, May 27, 2009

Bitty Booties untuk Hana..


saya cuba buat booties guna pattern lain pula..
tak ingat saya dapat pattern tu dari mana..
sebab dah lama save pattern tu dalam computer ni..
huhu..

booties ni boleh di pakai..
saya dah cuba pakaikan kat Hana..
nampak weird sikit..
sebab kaki Hana kecil je tapi booties sedikit gemuk..
so Hana nampak macam pakai kasut En.McD..
hehehe..






saya jadikan booties ni sebagai hiasan dulu..
sementara nak tunggu kaki Hana gemuk sedikit..
=)

p/s: gambar di atas kurang cantik sebab saya kurang pandai mengambil gambar..=)

5 comments:

stormz said...

comelnye dyg..

sila buatkn sekirenye aku ade baby..wakakak..gile berangan

mekarlid said...

Dayg..aku mahu.
jual kat aku eh.

dMasyri said...

stormz: haha..gile berangan.time ko ade anak tu ntah2 aku dh mls nk menjahit..huhu!!!

mekarlid: ok la along..aku buat.nnti aku letak gmbrnye ye..tp along aku xjual..so sile simpan duit utk blanje aku..huhu!!!

mekarlid said...

hahaha..
ok dyg nant aku blanja ko laksa kat jj midvalley..
huhu..mesti dayg terliur dh ni.

Anonymous said...

Tak pandai menari salah kan papan jongkang jongket. Kalau dah tau papan jongkang jongket main le jongkang jongket buat pa menari