kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, August 31, 2009

Dayang's Giveaway..


ini first time saya buat giveaway..
sedikit berdebar pula..
huhu..

nak join senang je..

1) comment kat entry ni..
2) dalam comment tu..tulis la barang apa yang kamu paling suka dalam blog saya ni
[yang saya jahit sendiri dan pilih 1 sahaja]
3) pastu buat entry pasal giveaway ni dalam blog kamu..
4) kalau siapa2 yang tak ada blog boleh send email kepada kawan2..dengan tajuk 'Dayang's Giveaway' pastu cc ke bintangbiru_dms@yahoo.com..

ok..tu je yang wajib..

saya akan menggunakan mr.random generator untuk pilih pemenang..

tapi..
untuk follower
dan juga mereka2 yang ada add blog saya dalam bloglist mereka
saya akan bagi hadiah extra kalau kamu adalah pemenang..
[tolong mention dalam comment ye..]

hadiahnya..
apa saja yang kamu suka dari blog saya..
dan juga beberapa hadiah lain yang saya akan tambah..


tarikh tutup pada 31 OGOS 2009..

***update***

untuk menyenangkan kamu semua
saya telah kumpulkan semua gambar hasil kerja tangan saya..


girlie pouch, small pouch, wrislet and hp pouch<--new


cross stitch patterns..


keychains..



hairclips..


not the baby..
just the peasant blouse she wear..
[suitable for 3 - 6 months baby]

GOOD LUCK!!!!

75 comments:

aimi said...

hi dayang...

dah lama aimi tak cuci mata melihat hasil seni org..hehe.. nway, kagum dgn hasil keje dayang.. paling suka n kagum tgk dayang jahit baju untuk hana..comel gile. dan sori ye, aimi paste gmbar dia kat blog aimi http://artofednomia.blogspot.com...
nway, Keep a good work, my fren...
Slmt berpuasa!

Nadia Nazifah said...

dyg.noddy ade peluang tak?hehe. noddy paling suka dress utk hana tu. noddy suka kaler putih tau. hahaha mengada ngada tak noddy? ekekekeke

weh dyg.ckp dulu aku ade peluang tak. kalo ade skrg jgk aku buat entry psl giveaway nih :p :p

dMasyri said...

noddy..
ofcos la ada peluang..
semua yg join akan ade peluang..
huhu..

~FARAH~ said...
This comment has been removed by the author.
mekarlid said...

dayg2..sy tidak pernah menyertai perkara seumpama ini...
sy x kisa awk nak bg sy apa..
hehehe..

~FARAH~ said...

Cantik amat hasil kerja dayang.
Saya suka semua!!
keychain, hairclip, pouch, bookmark, crostich, fell slipper, baju yang dayang buat sangat cantik...tak tau nak pilih mana la....

boleh pilih banyak tak? Hihi..
antara hairclip dgn fell slipper tu tak tau nak pilih mana satu. (kalau saya menang, bleh dpt dua2 tak? hihi, pewasan menang)
Oklah, saya pilih hairclips yang kiut tu...mana la tau, kot menang boleh la Syeefa saya pakai :)

saya mintak izin letak gambar di blog saya ya...
www.myangels-love.blogspot.com

dMasyri said...

along: ko kene follow the rules..
ko kene gak pilih 1 benda yg ko paling suka..

farah: ok..boleh amek gambar mana pun.kif farah yg menang..sure farah akan dpt more than hairclips..=)

asmieyra said...

salam sis, nak join...link my bloghttp://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html...

apa yg saya suka?
nak keychain, kenapa keychin yer???
coz nak taruk nama baby,special keychain tuk my baby nak gantungkanpada beg yang bawa g umah bb ster. coz bb siter smapi sekarang suka lupa nama my baby..nama puteraku Arman Fakhri..maybe susah nak igt kot,dia sebut Amar..riso gaks kang my bby confius namanyer..mama panggil Arman, tp bb ster pangil amar..mana 1 nie..so ngan keychain ni harap bb ster tak salah lagi. coz dah baynak kali cakap tapi bb ster lupa gaks...huhuhuu..Harap keychain ni penyelesai masalah..okeker..kelakar jer...?

Atiqah said...

yeah giveaway..sy nk join..

1.dh jd follower
2.dh ltk link kat blog
3.dh wat entry

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

4. brg yg plg suka??
setelah dibelek-belek (ngn mata je), dikaji, ditenung...akhirnye sy membuat keputusan sy suka SEMUAnye..hehe..serius cntik..bg sy kalo dh tgn tu kreatip wat pe pun mmg mnjd la..kat mata org yg buat mst la nmpk simple..tp kat mata org yg tgk hsl keje tu mst ckp superb, amazing, wallllaaaahh...hehe

tp sy kena plh 1 yg plg suka..hmm..sy suka hair clips..sejak akhir2 ni suka sgt kumpul hair clips..beli byk2 bkn pkai pon..wat koleksi je..tmbh2 hair clips yg pattern pelik2 dan cute miut..kdg2 pkai ble nk bergaya dlm blk je..yela kn pkai tdung mne leh pkai kat luar..so melaram dlm blk je la..hehe..

AziE-rAh said...

Salam...
Hasil kerja tangan Dayang mmg cantik sgt..
Very kreatif...
Saya kalau ada anak perempuan sure giler pilih brg2 nie... Dayang, saya join gak key...
Saya pilih brg yg boleh gantung kat fridge tue...
Nanti jenguk blog saya yer.. Thanks...

http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

AziE-rAh said...

Owh ya, saya dah follow blog Dayang.. Dah add dlm blog list jugak...

LynnAmalina said...

dayang dear,

kalau klin join hadiahnya klin nak yang last tu - baju + tuannya sekali. boleh ke? kalau boleh, klin nak join lah!hehe... :)

mila said...

salam dayang,
nak join la jugak...

dah wat n3nya..

naufalakifmila.blogspot.com/2008/08/dayangs-giveaway.html

jemput la melawat..
siap ada gambaq hadiah pilihan hati lagi..

mila said...

dayang,

hadiah pilihan akak ialah..
yang last skali tu, yang anak dara cute pakai tu..
sebabnya ialah..
sangat2 cute..mana taukan bila pilih baju ni, bby lam perut nih bby girl boleh akak meronggengkan bby akak ngan baju nih..
boleh terima tak sebabnya..
boleh la mr random..boleh la..
ngidam nih..

mila said...

opss... lupa lak nak kabokan kat sini..
akak ialah follower awak..
dan blog dayang mmg ada dalam list akak..
so jangan lupa lebihkan hadiahnya nnti ya..daaa...

~YaNa CoRnEr` said...

dayang... kak yana nak join jugak.. kalau kak yana dapat dah kurang kos penghantaran.. hehehh...
kak yana dah promote kat blog kak yana.. kak yana nak new fabrics tu... ehehhe.. xde la.. kak yana nak hairclips.. boleh kan dayang.. :)

Wan Anis Sorfina said...

dayang buat giveaway.. yeyeyehhhh ~ mau join mau join!

kak wan nak baby tu.. haha.. tak bleh eh? baju baby tu utk 3-6 mths je ke? Najlaa Insyirah 1 yr 8 mths.. bleh tak? demand nehhhhh ~ hehehe...

ini link kak wan http://wananissorfina.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

hehehehe

adda said...

Salam, nak join gak..

OK. Saya dh jd follower n dah add blog dayang dlm bloglist. Entry pn dah buat. Refer sini-->
http://mama-syafi.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway-contest.html

Barang kesukaan?? Hmm.. sebenarnye sgt susah nak wat pilihan. tp setelah diteneng2.. akhirnye ku memilih hair clips yg cute ituh.. sebab ianya sgt cute.. xpenah terfikir la boleh wat sendiri.. ni kiranya x boleh dpt kat pasaran luar ni.. very exclusive..

ok dayang, saya lulus tak ni? hehehe.. harap2 ada rejki..

Sherry said...

hi dayang, new follower :)

paling suka keychain :)

blogged http://kutucontest.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

sitisifir10 said...

I like ur hair clips..sangat cute sekali...seswai bebeno dgn rambut anak dara ku ...kiki....selamat kenal2 Dayang!!!

http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

anjung kraf said...

hi salam kenal...sy liza .nk join jg giveaway yg cute ni..sy suka girlie pouch tu...comel jer...lg bntknye yg unik...sy dah add kat blog n dah link n dah jd follower tau...let me win i heart allthe give...specially the girly pouch n xstitch tu..

anamarza said...

salam...
try my luck kat ur giveaway tertarik ngan hairclip yg comel itu...my n3:

http://anamarza.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

jd ur follower :) tq.....

*wink wink* said...

Hi....

Salam kenal. Comelnyer hasil kerjatangan u.....i paling suka wristlet.....i dah jadi follower dan ada blog u dalam blog list i....

My link :-

http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

didyrose said...

dayang sebenarnya saya lebih terarik dengan penghasilan baju tetpi memandankan anak dah 2 tahun so benda pertama yg menjadi tumpuan saya ialah hairclips tu
comel dan cute...
kalau lah anak2 saya pakai tentu lagi comel kan...
apapun sukses hasil kretiviti dayang ni....
entry pun dah buat so ... check it out k

http://didyrose.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

:: m.u.n.i.r.a :: said...

saya suka keychain!
dan saya suka hairclip!

ohhhh sooo cute!
n shumil sungguh!

mekarlid said...

ramainye org..huhu..
dayg...ni cm xde harapan jek.
xpe..i just support u dayg..
jaiho!

:: m.u.n.i.r.a :: said...

okeh..
saya dah buat entri berkenaan ini!
silalah jengah ye!

http://munira.inter.net.my/2009/08/saya-suka-hairclip.html

saya suka hairclip!

dMasyri said...

along..
join je la
buat entry simple je..
letak gmbr yg ko paling suke
pastu letak link..
tu je..
aku guna random generator nnti
mane tau ko bertuah dan menang..
tuah ayam nmpk di kaki..
tuah ko sape yg tau..
huhu...

Nur Kasih said...

Hi dayang...
sy mahu join juge...:D

Sy suke semua mende2 cute ni esp the pouch..sbb sy ni xsuke bwk handbag..heheh..senang bwk pouch je..isi duit..atm kad..ic..n hp :D
harap2 menang :)

Btw..ni entry kt blog sy ye

http://nurkasihboutique.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

hang_lipur said...

owh...saya sukerrr sgt contest ini! saya join!!

http://acitnadey.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

cik dayang...saya dah jdk follower and list awak dlm bloglist saye ek?

thanks....

Mama Adam said...

Salam perkenalan dr sy...

1. sy dh jd follower
2. sy dh add your blog dlm blog list sy
3. dh buat entry (http://mama-adam.blogspot.com)

4. Apa yang saya suka ialah:

Saya suka sangat dgn keychains yg dihasilkan oleh dmasyri...Keychains yg dihasilkn sngt2 cantik n cute....lgpn sy mmg suka kumpul keychains dr pelbagai jenis....keychains ne semua kawan2 yg bagi...Ada pelbagai keychains yg dihasilkn, tp sy paling sy suka ialah keychains yg ade nama tu...cute sesngat....sy blm de lg keychains yg de nama.....klu dpt sy nk nak letak nama haszaila[gabungan nama sy(MAZILA) n my hubby(HASZAIRU)]

shaparin said...

Salam kenal :)
Sha pun nk join contest ni jgk.
Sha paling suka bag, wallet... so Sha pilih POUCH yg cute biut tu :)

Dah jd follower & added bloglist jgk.
Ni entry Sha ya..
http://shaparin.blogspot.com/2009/08/felt.html

~ceRRy beRRy~ said...

salam dayang..
ifa dh follow + add urs to my blog list :)

ifa dh buat entri utk giveaway nih..
http://princesscerryberry.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

nnti jemput jenguk yek :D

dalam manyak2 koleksi dayang..

IFA PILIH KEYCHAIN!!!

Ifa mmg suke benda2 yg kecik2 dan comel2!!
Dayang punya hasil kerja tangan sgt2 comel!
dah la manyak kaler PINK!
suka sangat2... (^^,)
paling suka kalau Dayang buatkan keychain yg ada tulis nama Ifa & Dayang sbg tanda kenangan Ifa penah menang contest nih..
hik2...
tu pn kalau Ifa terpilih sbg pemenangnya laaa...

Mamamanja said...
This comment has been removed by the author.
Mamamanja said...

salam kenal dayang,
MM nak join gak giveaway nih.
ni link entrynya..

http://mamamanja79.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

x lupa jugak, dah jadik follower
dah add kat bloglist - http://mamamanja79-friends.blogspot.com/

ok, sumernya cute2 belaka.. tapi MM pilih hairclips. naper erk??? sebab dah lama tingin nak menda nih. asyik dok ushar kat blog orang jerk huhuhuhu.
kalo dapat nanti leh menggayakan kat anak daraku di hari raya nanti

Gieyana said...

Salam Dayang..

Seyesss..mmg cung2 gila hasil kraft awak nie...dh teruja dgn ke'cute'annya...harap2 Mr Random awak tue pilih sy ar..bleh bg Si Puteri saya..Nureen dpt memakainya time raya...

ni link saya yer..

http://gieyana79.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

mamaQaseh said...

salam..
nak joinlah contest ni, mana tau rezeki memeihak kepada kami.
Ni entry saya.

http://qasehhanizd.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

Saya dah add awak dan kept you address blog as a friend

CT said...

Salam Kenalan,

Dayang, saya join gak contest awak ni. Comel sangat hasil kerja tangan itu...

Ni entry saya
http://szuraimah.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

And saya dah jadi follower awak serta dah includekan awak in my bloglist..

Mai la dtg visit...:)

CT said...

Tertinggal nak bagi tau...saya suka sangat dengan hairclips awakkkk

ibuhaikal said...

Salam kenal..Dayang saya join jugak contest awak nie..cute2 hasil kerja tangan awak..
saya dah follow awak dan dah add pun kat bloglist saya dan ini adalah link saya k..http://sweetyena.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

dan saya memilih..girlie pouch, small pouch, wrislet and hp pouch nie coz saya suka ngan color dia cam meriah je..pastu bentuknya semua cute2..

Oja said...

salam Dayang...

kita pon nk join...suka semua barangan..xpecially keychains..cute bangat

kita dh jd follower dan dah add dlm bloglist pon

ni link kita
http://leeza.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

chugie said...

wow.. so beutiful!! like ur hasil kerja tu.. cantik sangat!

fieza said...

Salam Dayang..MAMA dah usha semua hasil kerjatangan Dayang. Semua cantik sangat dan cute, nampak kemas. Expecially hairclip dan gantung2 tu. Tapi Di sebabkan Dayang suruh pilih 1 jer...dengan berat hati MAMA pilih hairclip jer...pasal MAMA ada 2 orang doter yang cute dan akan kelihatan lebih cute kalau giveaway tu dapat kat MAMA ..hukk...hukkk..hhuukk..:(Tapi tak apa, kalau tak dapat, nanti MAMA order je ler....:).. ini link MAMA dan jangan lupa gak amik kad raya letak kat blog ye...

http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

sari said...

salam ramadhan dayang...akak dah join contest ni tau...mmg trgoda2 tgok hasil kesenian tgn dayang ni...
akak pun dh follow n add blog dayang...hope u do the same yeah...
tgok kat link sini yer..
http://saricorner.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

J@J@ / Bini The Rock said...

salam kenal dayang...

saya dtg dari rumah Gieyana.. terbaca N3 pasal "Dayang's Giveaway" nie..so dgn muka tak malu, saya nak join jgk la..mana la tau saya dpt nnt....heheheh...

Saya dah buat N3 "dayang's Giveaway ni kat sini :

http://itissmile.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

dan saya juga telah 4low dan add kan blog dayang dlm blog saya tau!


harap2 dapatlah baju yg saya nak tu yepp!!

:)

am_not_dat_crafty said...

owh sangat chomylll... sgt suke melihat giveway2 ini.... buleh ke saye menang? buleh ke?
saye suke keychain yang chomeyll chomell itu...
saye dah link... kat http://notdatcrafty.blogspot.com/

p/s: owh mr random dahling...pilihlah daku....kuikuikui

defina said...

salam kenal Dayang....
waaa, sangat berkenan dengan cross stitch. sungguh comel. rajinnya Dayang buat semua ni, kreatif bangat... :)

defina said...

oke Dayang, saya dah join....
http://definava.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

een said...

ai saya dah buat n3 ttg giveaway nie kalu rajin g la lawat..n hadiah yg berkenan kalu berjaya adalah cross stitch patterns..

ni link nyer..
http://anakku-een.blogspot.com/2009/08/dayang-giveaway.html

Panggil Saja Lyeana,Yana said...

Hai Dayang, dah join contest nie. Mmg teruja bila melihat hasil buatan tangan yg begitu kreatif.Pilihan sy adalah cross stitch pattern. Sila lah jenguk2 yer...http://lieyeana.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

Rozita said...
This comment has been removed by the author.
SuZiE said...

hi.. salam kenal dr sy..

sy dah dah jd follower, dah add dlm bloglist n dah buat entry jgk..

Link: http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

sy suke sgt ngan cross stitch tu.. bleh bg FREE kat sy x??? hehehe.. chantek sesgt.. yg len pon chantek gak tp sy lg suke cross stitch..

Rozita said...

saya pun nak join jugak

sy amat suka pd girlie pouch

link sy
http://katalogshop.blogspot.com

Rozita said...

oopss lupa nak bgtau
sy juga sudah jd follower blog ini

mama tisya said...

hi dayang this my entry link

http://mamatisya.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

dh jd follower and dh add bloglist kt link ni

http://mamatisya-friends.blogspot.com/

sgt suka ngan smua hasilkerjatgn dayang..kalo bole nk smua tp syarat kena pilih 1 je kn...ehhehe..sy pilih hairclips yg comel2 itu utk my princess..hope ada lucky for me...:-)

aimila said...

dayang..ramainya 'participant' utk g'away nih.. K.Aimila ada chance lagi tak agaknya?!! anyway akak cuba gak lah errkk.. yang paling diidamkan tu tentulah hairclips tu ngan lagi satu menda...cross stitch patterns tu. he..he..he..(org suruh pilih satu tapi akak nak dua. Eh.bukan, SEMUA!!!) minta-minta lah akak bernasib baik..

ziha said...

salam sis..kite nak join gak..da follow da mua rules tuh..hope qualified yer..suke hairclips tuh..tomel la...
ni link blog saye..check it out!

http://zihasworld.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

salam dayang, selamat berpuasa..

yana dah jadi follower dayang, dan dah link list dekat blog title shopping area..

dan ni entri pasal giveaway tu :D

http://yanadzul.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

dayang, yana suka sgt hp pouch tu.. nak protect hp.. asik jadi mainan anak je.. kalo ada pouch senang skit air liur ke biskut2 baby tak lekat terus kat hp..

tenkiu dayang..

joegrimjow said...

nak baby
yahuuu

mamaEsya said...

dayang,
mamaEsya da jadi follower dayang...mamaesya pon da add dayang dalam blog list mamaEsya... bukan hanya utk giveaway, but mamaEsya sgt tertarik ngan hasil kerja tangan Dayang...so sweet, so cute....
actually, mamaEsya minat sume skali...but utk giveaway tu, mamaEsya cam nak keychains la...mesti cantek sgt if keychains tu ada rama2 merah yg cute n tulis nama mamaEsya...hehe...k, ni entry mamaEsya kat cni:
http://mamaesya.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

stormz said...

dayang, aku rs aku dh jd follower ko.

aku pn dh buat entry giveway. mintak2 la mr random generator tu pilih aku.
kalo aku tpilih, sila ks wrislet.

http://stormz-iylia.blogspot.com

p/s:makin byk traffic masuk blog ko since ade giveaway ni.heheh

Zety Zin said...

saya dengan tergedik-gediknya nak jugak join giveaway nih.

saya paling suka hairclips tu, especially apa-apa saja yang kaler purple. mesti comel kalau anak dara saya pakai :)

oh ye, saya juga follower dayang :)

boleh la jenguk entri saya kat sini:

http://bungacintamama.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

Momma Mia said...

Salam dayang,
Key chain dayang macam menarik tertarik... tapi kuterpaksa pilih hair clip yg cute miuet tuh la buat daughter terchenta... I'm ur follower now tau! Jemput terjah n3 di

http://alinalan.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

Haida Hussin said...

salam dayang.. saya pun nak join jugak. dah buat entry dah and dah jadi follower

http://haidahussin.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

Ms AiReEn MoHd said...

salam dayang,

eryn pun nak join juga la kan...abis da semua join....tehingin juga ...memula kene patuh arahan dayang bagi...checked all:

1.be ur follower:DONE
2.link to ur blog:DONE
3.Do entry:DONE

http://nazreenlove.blogspot.com/2009/08/dayang-giveway.html

4. most i loike??
nak diiukt smua pun mau cop ...semua chantek babe ur hand work neh..amboi sgt idup tgn dayang neh...meh la eryn amik berkat hasil kerja tangan dayang neh..but yg pepaling eryn suke:


girlie pouch, small pouch, wrislet and hp pouch

mende girlie pouch and semua pouch tu amat la chumel babe....gewammm bangat, terutama yg ade nename tuh....(apakah tu?small pouch ehh)aalahai haross org jeles tatakala aku memakai nyer kelak...

hhehehhee , ow my god yg hp pouch tu juga amat amat chumel dayang...kalau tak dapat pun tak pe ...nak beli satu leh tak?ape pun abbe ur hand made ni semua nyer superb babe...tahniah and tabik ngan hasil kerja ko babe...

Ms AiReEn MoHd said...

ur link i put here ..under my my fwens bloglist:

http://nazreenlovefwens.blogspot.com/

at my main blog also got link to that blog...emm okies babe...i done all direction...semoga ade harapan bt diriku..hehehehe..peace

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam dayang

http://kitepunye.blogspot.com

i minat sangat ngan hair clip as it will suit to my litt princess Qurratul ... die mmg minat ngan hair clip especially kalau pink colour and agaknya mmg gegurl suka pinkan

cantik hasil kerja- tangan dayang

Em's Family said...

Salam dayang, saya pun join jugak contest ni..

http://emmira.blogspot.com/2009/08/cookies-choc-chip.html

sorry tajuk dia choc chip pulak..

saya suke hp pouch tu sebab ..

"So, ade satu blog ni, dia pun suke jait jugak, and it looks so lovely with her fresh ideas. One of the item that I like is the hp pouch, why?? because i dont have any.. haha, ye ye iphone saya adalah togel begitu sahaja tanpa berbaju.. I bought one before but later dia punya zip dia terputus and until now I didnt buy any hp pouch to replace it. :) If only i could grab her hp pouch :) Yes yes, this is part of the contest that Dayang is organized.. Click here for more details.."

itu saya letak dekat entry saya.. haa lagi satu saya dah jadi follower dan letak blog list dah..

ok thanks ya

MyHasla said...

salam dayang....

and salam kenal 2 u 2!
i pun tak nak ketinggalan join ur giveaway contest. :D

i dah buat n3 ttg ur giveaway ni. Pls visit my n3 @ http://myhasla.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveway.html

and also dah jadi your follower and add dalam bloglist (under Crafts & Creative).

TQ.

azuan said...

salam..
aku baru kat sini..

aku pilih hairclip la..
sebab amat kiut miut...ho3

entry telah ku buat..
http://jangan-bukak-contest.blogspot.com/2009/08/giveaway-dari-dayang.html

harap3 aku menang!!

nEa FleriDa said...

salam..
kte pon nk join jgk yer...
kte dh jd follower blog dayang..
n dh add blog dayang dlm bloglist kte..
kte jgk dh bt entry psl giveaway nih dlm blog kte..
ni link nyer..
http://neaflerida.blogspot.com/2009/08/dayangs-giveaway.html

kite ske SEMUA hsl kerja tgn dyg!!
hehe
tp yg paling mjd plihan kalbu kte ialah KEYCHAIN!!

Retro Rockin' Sista said...

Salam Dayang, it's my first time in your blog. Hasil tangan u are all very sweet. I found your blog thru Nuffnang, dah buka baru nampak ada giveaway. Anyway, I like your pouches, sebab, I ni jenis orang yang scatterbrain, barang2 esp trinkets bertaburan sana-sini, so kalau dapat menang hadiah pouch u ni elok juga ;)

Anyway...hope to see more of yr work soon.

asliani ahmad said...

aslkm dayang..
wah comel2 ek...
sy pilih keychain tu..
kiut sesangat...

n sy dah jd follower awk...

fieza said...

Bial nak dapt agak-agaknyer!!!!


jangan lupa vote for baby edhar k :)

http://mamafc.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=28&func=detail&catid=13&id=300

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情