kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Friday, August 14, 2009

cross stitch mag..



dah lama saya tak buat cross stitch
tengah di landa perasaan M.A.L.A.S..
tapi saya tak pernah miss beli mag ni..
tiap2 bulan saya beli
lepas tu saya simpan buat perkasam..


saya selalu teruja dengan design2 yang cantik dalam mag tu
sebab tu saya beli jugak..
then, dalam mag tu ada review untuk next month issue
pastu saya pun teruja lagi
dan beli lagi..
macam tu la tiap2 bulan..
membazir kan?
mag tu bukannya murah..
cukup untuk belanja makan saya seminggu..
tapi entah la..
saya tetap nak beli..
=)

ada siapa2 tak yang berminat nak pinjam?
kalau nak pinjam boleh je..
tapi kamu kena buat something untuk saya from the mag..
boleh?
kalau berminat boleh email saya ye..
dari mag tu terus jadi perkasam
apa salahnya saya share dengan kamu yang rajin tu..
=)

13 comments:

Yati said...

Banyaknya koleksi Dayang. Kak Yati pun tak terkejar nak beli setiap issue.

MamaFaMi said...

Mama pun ada 'penyakit' yang sama. Tapi semenjak dua menjak ni dah 'kebah' sikit! Hehehe....

elina said...

hi saya elina...
kat mane nak beli majalah ni?

dMasyri said...

hi elina..
yang ni saya beli kat kedai mag kat kuantan parade..
tapi saya rasa pernah juga beli mag macam ni kat borders..
kat kinokuniya and mph pun ada rasanya..

elina said...

x nak jual kew mag tu? elina kat kelantan. ssh r nak dpt..lau terasa nak jual email ek elinayusoff@gmail.com

dMasyri said...

hi elina..
dyg dh email sikit psl mag tu..
dpt x?

cemmomile said...

salam...berminat ler pnjam... tp cmner nk email ekk...

cemmomile@yahoo.com.my
http://cemmomile.blogspot.com

minn said...

salam dayang...sy berminat nak pinjam mag dayang...teruja nengok.....pe pun email kat sy ea...nizminn1539@yahoo.com...YM - nizminn1539

minn said...
This comment has been removed by the author.
balkhis said...

mak aiii banyak nya mag x stitch..i tengah demam x stitch ni..baru nak belajar..dah beli bahan2 kat craft valley... ada gak beli buku n mag kat situ sebab kat kedah ni jarangggg jarangggg jumpa... alangkah baik hatinya tuan rumah kalau boleh pinjamkan saya mags tu... belek mana yg berkenan n photostat charts dia...plz plz...hehhehe tapi kalau ada isu yg lama2 yg hampir jadik pekasam tu..leh juga lelong kat i yer...tq tq tq... kalau boleh sms i yer.. 0195761106 (tak sabar nak tau keputusan tuan rumah hehe)

eyDa said...

hello akak..
eyda excited la tgk craft byk2 ni..
sng xbuat??
klu akak sudi ley tlg ajrkn..heee
n bout mag 2, nk pinjm ley??
xpn akak jual ke kt eyda..
tringin gk nk try buat..hehe

Ina said...

salam,
hi tuan rumah....nak tanya, kat kuantan parade kat maner nak carik? Area mana? Kat sebaris dgn anakku tu ker?

Akak pun stay kat Kuantan....menarik tgok collection mag awak....leh pinjam...hehehe...
(shogunna19@yahoo.com)

Ina said...

dayang, baru reply email mu...

:)