kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Wednesday, August 19, 2009

order dari kawan2..


ni order dari kawan2 kat UTeM dulu
terima kasih ye kerana menyokong saya..
=)


yang ini order dari en.keri..
gambar seperti biasa la.. still tak cantik
tak ada masa nak edit2..
saya nak susun macam ni pun dah kira rajin gak la tu
=)


ini order dari zalikha..
ok tak makcik?
lain kali jangan order banyak2 macam ini lagi ye..
sakit tangan nak jahit satu2 tu..
kena bayar lebih ni..=P
hehehe..

ok la tak boleh nak membebel panjang
ada server yang tak ok lagi ni
adoi..
banyak betul kerja sekarang..
tak sempat dah nak bersantai2..
bye2..

next entry mungkin ada sedikit habuan untuk kamu semua..
=)