kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Thursday, August 13, 2009

busy bee..


saya sangat busy skang ni
keje kat ofis berlambak2..
macam2 prob tak settle..
adoi..sangat penat
tapi saya masih boleh curi2 masa sikit untuk menjahit..
mana boleh tak menjahit
tak lengkap hari saya tanpa menjahit..
huhu..


pernah tengok tak baju yang Hana pakai tu?
kat sini kan?
gembira hati saya bila tengok Hana dah boleh pakai..
=)

3 comments:

stormz said...

cantik bl hana pkai. nmpk comel :)

Anonymous said...

baju cani ko amik tempahan x dayang? nak jugakkk! XD

-noddy

dMasyri said...

stormz: kalo akak aku baca ni sure die yg kembang..huhu!!!

noddy: knape jd anonymous?
nak tempah utk sape ni?
kalo dia sama saiz mcm Hana maybe bleh dipertimbangkan..
aku xbrape pandai sgt la..huhu!!!