kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Wednesday, January 21, 2009

quote of the day..


sometimes
people have to cry out
all the tears
to make a room for
a heart full of smiles..
by james lucas scott



4 comments:

farah said...

ade story-kah behind this quote? :)

k.e.r.i. said...

anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda

~~ mana ko beli baju lembu-lembu tu? aku nak belikan untuk anak sedara aku la. haha.

dMasyri said...

farah: hahaha..xde pape la..saje je amek sebab budak tu sgt2 cute..

k.e.r.i: baju lembu tu akak aku beli kat langkawi..yang lain2 tu beli kat merata-rata..huhu!!!

elnadia said...

dayang. kamu telah di tag. kalau ada masa buatlah. kalau xde masa tak apalah. tapi kalau ada masa tapi malas, aku akan merajuk. hehehe.