kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, January 12, 2009

barang untuk baby #2

saya malas nak menaip panjang2..
cari telunjuk saya luka..huhu..
jadi nikmati la gambar di bawah..
stokin untuk baby..memang tak match..cute kn??

kepala lembu..

ekor lembu..

baju lembu..

baju ada pic lembu..

baju lembu..seluar tu sangat cute, tompok2 macam corak lembu..

beg untuk isi barang baby..lembu tu timbul dan boleh di pegang..tapi yang ni belum beli lagi sebab tak cukup bajet..huhu!!!

7 comments:

IyLia said...

dayang..bjye gak ko jmpe brg2 lembu tu..
cute la

dMasyri said...

tue la..byk sbnrnye barang2 lembu ni..
kena rajin jalan2..baru boleh jumpe..hehehe!!!

fairuzara said...

dayang
since aku telah menjadi aunty nie.
aku rs aku ingin membeli baju lembu itu untuk my nephew.
di manakah boleh ku dapatinya?
nyway, u've been tagged!

dMasyri said...

iye?
congrate!!!
anak sedara ko laki ke pompuan?
baju lembu tu akak aku yg beli..
die beli kat langkawi..
tapi xtau la kat area mane..
nnti aku tnye ye..huhu!!!

dMasyri said...

fairuz..
aku br perasan ko letak nephew..
lagi mahu tanya..apa la..
hehehe..

yang baju lembu tu..
akak aku kate..
die beli kat tempat yg ade billion tu..ko tau x?
kalo nak senang..kat times square pn byk..hehehe!!!

fairuzara said...

hehe.thanks.
jaohnye la hai kakak ko beli.
aku baru je mimpi untuk membelinye.
sebab cute sangat2.
anyway, you have been tagged!

splendid said...

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
runescape money