kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Sunday, December 28, 2008

barang untuk baby #1

last week..time jalan2 dengan iylia,along n noddy..

tetibe je dapat sms dari angah..

"org dah tahu dah apa org nk suruh awk beli tuk bakal anak sedara awk.bantal ngan tilam!huhu..make sure sarung dia cute gak tau!blh la start cr dr skang.nanti dah dapat gaji blh la beli..hehe!!"

saya reply..

"huhu..nnti org usya.org nk cr corak ala2 lembu skit.hehe!!!"

then tadi kitaorang berdua pergi jalan2..

tetiba jumpa benda comel di bawah..

masih dalam bungkusan..[cute kn???]


setelah dikeluarkan..[sgt cute kn???]


the lembu face..[sgt2 cute kn??]


aksi yang berbeza..[super duper cute kn???]

tanda harga..[murah je kan???]

saya n angah sangat teruja bila nampak benda cute ni..
oleh kerana harganya saya masih mampu bayar..
dan takut2 kalau tunggu dapat gaji..
nanti dah abis pulak..
jadi saya terus la beli untuk bakal anak sedara..
[nama je saya bayar..duit tu dulu angah gak yang bank in kan..huhu!!!]
jadi sekarang ni misi mencari tilam plak..
dan barang2 baby bercorak lembu yang lain pulak..
kalau kamu pernah nampak..
bagitau saya ye..hehehe!!!

p/s: sangat seronok bila ada orang lain berkongsi minat yang sama..lebih2 lagi bila kakak sendiri..huhu!!!

4 comments:

IyLia said...

finally, ko jmpe gak bantal lembu.
lembu tu rasa2 nye same cm yg ko pegang kt midvalley hrtu

.elnadia. said...

ahahaha~ comei sanat!

dayang.nyesal x beli ko bantal lembu aritu.aku igt aku x cukup duit padalah cukup je.sori tau.nextime ade rezeki aku beli ko lembu itam putih yg real punye.ekekekeke. [ko nk ke??]

dMasyri said...

iylia: haah..lebih kurang je mcm kat mid..just yg ni kecik skit..

elnadia: huhu..aku xkesah pn..aku skang pn nyesal xbeli sendiri..tue la, ingat xcukup duit..

lembu betul xcomel la..besar sgt..
tp patung lembu yg besar nak!!!hehehe!!!

materials said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
runescape powerleveling