kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, December 2, 2008

genting yang merisaukan..

Hari ini hidup saya penuh dengan kepura-puraan.
Pagi tadi en.kecik tegur saya..'doing your report?'
saya pun just mengiakannya..
saya takut dia kasi saya keje banyak2..
esok saya dah nak cuti.
kalau dia bagi keje arini mesti saya kena siapkan terus..
kalau banyak..mesti kena balik lambat..
taknak la saya camtu..
saya nak pegi umah papa balik keje nanti..
supaya esok perjalanan saya lancar skit..

So dari pagi tadi saya pun pura2 la buat report ni..
bukak word.pastu tenung2..
pastu pura2 menaip..
pastu tenung lagi..
pastu bukak google..wat searching.
konon search sumthing untuk report la..
padahal search lirik la..
search free novel la..macam2 la lagi..

Sekarang pun saya tengah berpura2 gak..
konon taip report..
padahal saya taip entry untuk update blog..
[saya taip kat dalam word dulu..huhu!!!]

Sebenarnya saya betul2 tak sabar nak tunggu esok..nak tengok apa jadi.
saya dah lama tak pergi genting..pastu kali ni nak kena pergi sorang2 plak tu..
cuak gak..apa la jadi esok..
sempat ke tak saya sampai before program tu start..
program tu nanti macamana..
nanti ada tak orang nak kawan dengan saya..
wah!!!macam2 ada dalam kepala saya sekarang ni..
kerisauan yang tak dapat dibayangkan..

Oh!!!kamu yang free esok nak tak teman saya pergi genting???

4 comments:

IyLia said...

dayang, congrats dpt keje..ati2 g genting nnt

k.e.r.i. said...

aku tak free esok.

aku g kl.

kem salam kat kereta kable genting hailen tu.

dMasyri said...

iylia: thank u

k.e.r.i: aku dh selamat pulang.xsempat nak sampaikn salam ko tu..huhu!!!

materials said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry