kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, November 30, 2009

Hana berbaju lembu..=)


tadi kan saya dah taip panjang2..
pastu tak tahu la masalah apa dengan blogspot..
hilang semuanya..
benci betul la..

oleh kerana terdapat sedikit masalah mata
saya tak dapat nak taip panjang2 semula..
[tak ada la panjang sangat pun..tapi mengambil masa yang lama sebab saya sakit mata..tak boleh tengok komputer lama2..mata asyik berair je dan sedikit pedih]
jadinya saya update pasal benda lain dulu..


Hana berbaju lembu..
[sila rujuk sini]
bersama Mr.Octo..free gift from cimbclicks
cute tak Hana?



yang ini pulak posing bagi nampak ekor..
pandai pulak minah ni tunjuk ekor dia..
hehehe..
[sila abaikan suasana bersepah di dalam bilik]


6 comments:

stormz said...

cutenye hana pkai bj lembu tu dyg.

firda said...

oh dayang..
hana ni sgt cute!!!
plus baju lembu yg sgt cute!!
semua CUTE laa...
hahah..

Nadia Nazifah said...

habes la hana ko kejekan dyg. bila besa nnt dia pon jadi makhluk pencinta lembu ntah2 ;)

adda said...

tiutnyer dia

dMasyri said...

iylia,firda n adda: tq2..kalo ibu Hana baca ni sure kembang semangkuk dia..hahaha!!!

nadia: itu la misinya..toys dia pun byk yg berasaskan lembu.=)

CoOkiE MoNSter said...

kyaaaa.....sangat kiut....=)