kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, June 2, 2009

give and take..


cantik tak saya buat ni?
saya ikut tutorial dari paper-and-string..
seperti biasa..
semua saya jahit tangan je.
senget sikit zip tu saya jahit..
1st time jahit something yang ber-zip..
tapi hasilnya cukup memuaskan hati saya..
*smile*


yang ini saya kasik kat Kak Lily..
akak jaga kaunter hasil kat PTG..
ini tanda terima kasih saya kat Kak Lily ni..
sebab dia kasik saya a set of barang2 lembu..
cute sangat2..
sila tengok di bawah..


cute kan?
macam mana saya tak gembira kerja kat sini..
ada ramai orang yang sayang kan saya..
huhu..