kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Friday, February 27, 2009

ini untuk noddy



tapi apa yang farah cakap tu betul..
help yourself first..
then baru boleh tolong orang lain..
ok?
jangan risau..
kalau kamu buntu..
masih ramai yang sudi membantu..
one thing for sure..you'll always have me!!!!
~ smile ~

2 comments:

elnadia said...

thanks dayang. teharu sebab ada entry untuk aku. hee =D

weh. jadi tak pegi ke KL? kalo tak aku nak amik cuti untuk ari ahad tu. yeyyy!!

dMasyri said...

sama2..huhu!!!

aku x sure la..kena tunggu cikgu-ajar-driving aku confirmkan bile nak blaja drive..tensi aku dengan die..jap ckp minggu ni jap ckp minggu depan..huhu!!!