kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Friday, February 27, 2009

birthday presents - Jan


untuk along a.k.a dila..


untuk iylia..

ini birthday present untuk along and iylia..
cute kan?
credit to fatehah..
here the website..
kat sini semua barang handmade..harga pun ok..
masih mampu di bayar..
orangnya pun baik..
sebab boleh tahan dengan saya yang cerewet ni..
hehehe..
thanks ye..fatehah!

terpaksa beli online je sebab dah tak ada masa sangat nak pergi pejabat pos.
kalau beli online boleh suruh diorang pos terus..
so siapa2 nak hadiah birthday..
sila bagi alamat ye..
kalau time birthday kamu, saya masih berduit..
ada la sesuatu untuk kamu..
but no promise ok..huhu!!!

9 comments:

Amoi @ ShaSha said...

dayang nk jugak adiah besday...

farah said...

aku ponnnn!
wajib bagi!hehehehe
wah dyg dh ade nuffnang's ads.maju sekarang [amik kate2 shasha]..hahaha

k.e.r.i. said...

17 ogos setiap tahun burdey aku tau.
haha

dMasyri said...

shasha: epi belated besday..sile bg address ye kalo nak hadiah..huhu!!!

farah: sila ikut turn ye..
mesti la makin hari makin maju..=P

k.e.r.i: nanti bulan 8 aku mintak address..hehehe!!!

yann said...

betul..betuul..i pon ado bli frame from her...very nice!!!...

:D

dMasyri said...

hye yann..
ur cards also very nice..
i'll order from u soon..
hehehe!!!

IyLia said...

thanks dayang.
kalo cmni, tiap2 taun sila poskn ye.
kehkehkeh

dMasyri said...

iylia..
besday aku sila bg hadiah cute2 gak ye..hadiah ko tahun lepas memang the best!!!hehehe..

IyLia said...

ok.nnt aku cr yg cute