kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Thursday, November 13, 2008

D.A.P

Saya secara tak sengaja dah terinstall DAP

[saya bukan berpolitik..nama betul dia Download Accelerator Plus]

skang keje men-download saya menjadi semakin mudah..

tapi saya masih lagi keliru..

transfer rate dia akan berubah dalam sekelip mata..

memula kamu tengok 169 KB/s..

pastu kelip mata..

dah tukar jadi 0.1 KB/s..

pelik kan???

lagi satu..ape yang 4 connections tu???

internet connection ade 4 ke??

ishhh..keliru..saya keliru!!!

kan saya dah kata..saya bodoh sikit dalam bab2 network ni..huhu!!!

p/s: ketika menaip entry di atas..ajay devgan datang..tanya pasal apa saya kena buat after habis LI ni..bila saya kena hantar report semua tu..bila saya dah terangkan semuanya..dia kata saya boleh letak inventory system yang saya kena check berkali2 tu dalam report nanti..yeah!!!!selesai satu masalah..saya dah boleh start buat report LI..hehehe!!!

p/s/s: to pika..aku xde mood la nak amek gambar skang..lgpn ajay devgan mesti wat muka pelik bile tgk tetibe je aku amek gmbr..so aku wat tag tue lambt skit ye..

5 comments:

Sarah Ezeeliya said...

wah!!!besh sv ko..
sv aku tak tanyer pon..pastuh tak suggest pon paper..hukhuk..

dMasyri said...

hahaha..
company nie mmg bgs..
sentiasa menjaga kebajikan ktorg..
[cam xde kene mengena sgt je..huhu]

jijah..
ampunkn aku..
aku xbleh nak bukak blog ko..
nnti comp ni restart sndri..
so aku xbleh la nk comment kat blog ko..
rase berslh plak..sbb ko slalu comment kat blog aku..huhu!!!

Anonymous said...

use software transmission (opensource torrent downloader) download mll linux fedora lg teramat bess..seeders x pernah kurang.. sy pernah download file bersaiz 3.7GB start kul 12mlm kul7Pg dah siap..
b4 tu sy download crite guna free download manager,dkt 2bln nk dl IRONMAN xdpt2.geram sgt install linux..pastu terinstall transmission pastu test download torrent IRONMAN size 700MB,terperanjat dlm 3jam da siap..ikut windows 2bln xdpt nk dl.
so cuba2 lah guna linux fedora,or linux centos or apa2 la janji linux.thanks

Anonymous said...

enjoy free webhosting & also make money
http://www.000webhost.com/95646.html

dMasyri said...

en.anonymous,
thank u bg cadangan tu..
i'll try later..
skang download sume kat ofis..dah la budak intern je..so xbleh la nk suke2 hati tukar os..dpt download mcm2 cite ni pn dh kire bersyukur..huhu!!!