kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, March 2, 2010

not in the mood


lamanya saya biarkan blog ni tak di update
macam2 saya nak cerita sebenarnya
tapi selalu sangat not in the mood..

dulu saya selalu update blog time lunch break
tapi sekarang kerja kat ofis banyak sangat
kadang2 1 hari saya tak break..

bila balik rumah
dah penat kerja..saya main2 ngan Hana je
nak menjahit pun selalu not in the mood
jadinya banyak la order2 yang pending
sori ye semua..
saya selalu rasa kalau menjahit time not in the mood
nanti saya jahit tak cantik dan tak kemas
tapi saya cuba juga siapkan secepat yang mungkin..

kat bawah ni pic order2 yang dah siap
ade yang dah berkurun siap
dan ada juga yang baru siap
tapi ada juga sebab nak cepat2 pos
saya tak sempat nak ambik gambar..


yang ini untuk kawan2 ofis Kaklong (SIL)..


ini Kak Liza punya..dalam tu ada hp dia sebab tu nampak kembung je..
dah bagi kat dia baru ingat nak ambik gambar
nasib baik duduk 1 ofis..


order from Elina..
my cross stitch friend..
dia ada order lagi..
tapi dalam proses..banyak lagi tak siap ni


hairclips order by Kak Hajar for her twin..
asyik jahit mini pouch je
tetiba jahit hairclips rasa seronok jap
:)

saya saja je letak gambar2 tu semua
sebabnya tak suka entry tak bergambar
rasa kosong
huhu..

gambar still tak cantik
sebab saya malas nak edit
dan juga
N.O.T-I.N-T.H.E-M.O.O.D

8 comments:

aShaBuLz said...

nice.....cute sgt.

BoeyJoey said...

these are absolutely lovely :-)

Cemmomile said...

cantik2lah dayang...geram lak tgk mini pouch tu...tomei...

k.e.r.i. said...

dah lama aku tak nampak clip rambut ko.
sweeeeett~~

Nomaliza said...

Cantik jahit tangan awak! Suka tengok...

Rajin2 ke blog saja juga yee...

LyNne said...

cntik la mini pouch nie..
suke.. nice je rase..
dayang..buat kn utk lin satu lh x..

before that.. nk introduce diri skit..hehe.. tkut dayang dh xknal..
lin dak samura.. klas 5 pintar dulu..

dMasyri said...

hye all..
time kasih ye di atas segala pujian..
*malu*..
:)

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網