kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, March 15, 2010

tak ada tajuk yang sesuai..


oleh kerana saya rasa bersalah
sebab meninggalkan blog ini tanpa sebarang update terbaru
jadinya saya pun nak show off la sikit
hehehe..

bukan pape pun..
ni je benda baru yang saya sempat jahit..
sibuk sangat jahit button mini pouch tu
tak sempat nak cuba jahit benda baru
huhu..


ini external hd case dan tissue pouch..

saya jahit tak sampai 30 minit dah siap dua2..
saya buat simple je..
design untuk external hd case pun saya guna ribbon dan button saja..

sekarang saya terpikir..
nanti saya kahwin..
saya nak bagi orang tissue pouch je la as a souvenir..
cute kan?

erm..
bila saya nak kahwin?
ari sabtu..
(sori Papa,saya tiru jawapan awak..huhu)
=P


12 comments:

aimila said...

sabtu bila tu? tak nak ke jemput kak ila sekali??? hik..hik..hik..(x malu).

dMasyri said...

kak aimila: huhu..ari sabtu tp belum tahu bulan bape n tahun bila..tp mmg confirm ari sabtu..hehehe!!!
insyallah,bila sampai masanye..dyg jemput sume kak ila..
=)

mekarlid said...

Dayang..cantik polkadot tue..suke2..tue ke riben yg ko beli?

Rafidah Ahmad said...

hehe cumil2....so cute!!

nak kawin jgn lupa jemput tauuu :)

dMasyri said...

along: cute kan polkadot..kalo ko jumpe kain camtu bgtau aku ye..huhu!!!haah..tu la riben aku beli aritu..konon je nak buat beg..smpi arini xbuat2 lg..

kak fieda: tq2..insyallah bila sampai masanye dyg buat open invitation utk sume reader blog ni..huhu!!!:)

k.e.r.i. said...

next bitd wedding ko punya ke dayang?
hahaha

SweetSour said...

u're so creative..=)

Anonymous said...

Ni mesti orang dekat je. Sabtu rumah dayang, Ahad rumah lelaki

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Anonymous said...

Bonjour! My name is Richard Lemke . cash advance

Anonymous said...

Hey! James Crosby . payday loans

Anonymous said...

toronto loans This website is the most known I appreciated it greatly
AAA Toronto Payday Loans 1172 Bay St #101, Toronto, ON M5S 2B4 (416) 477-2817