kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, October 27, 2009

unposted pic


pic ni semua saya plan untuk entry lain2..
tapi sebab saya dah malas
saya upload semua dalam 1 entry
dah berkurun juga saya simpan pic ni semua
semuanya sebab
M.A.L.A.S


last minute order from kak oja
my ofismate..
order 2 hari before cuti raya
siap sehari sebelum cuti raya
saya tak tidur nak siapkan ini semua..


hadiah giveaway untuk kak yana..
kamu check blog kak yana..
dah lama dia letak gambar hairclips ni..
bulan lepas kot..
huhu..


ini pula..
saya snap dari balcony umah baru..
saya dah berpindah..
tapi masih dalam Kuantan
duduk tengah bandar pula sekarang ni
malam2 susah nak tidur sebab bising
mat rempit ramai sangat..



ini saja nak tayang muka sendiri..
huhu..

p/s: semua gambar tak cantik sebab saya snap guna camera hp yang tak canggih..[rujuk gambar terakhir]


7 comments:

stormz said...

comel la hana.

mekarlid said...

dh mcm anak cina aku tgok c hana ni..huhu..

k.e.r.i. said...

apsal aku nampak ko makin kurus?
haha

Nadia Nazifah said...

haah la. hana macam dah lain dari sblm ni. heee

dMasyri said...

kawan2 semua..
time ni hana baru bgn tido..
sbb tu mata sedikit sepet..
lgpn dia memang super excited tgk cermin + amek gambar..
ketawa smpi sepet mata..
hahaha..

k.e.r.i: haah la..
aku ari2 hantar n amek Hana dr nursery..
jln kaki je.
jauh tau kena round 1 hospital kuantan br sampai nursery..
plus turun naik tangga 3 tingkat..
sape x kurus?
next time kite jumpa aku tggl tulang n kulit je..
hehehe..

kokokrunch said...

ateh... comelnye.. ateh wat sndirik ek? kiut.. =) nak free 1 bley? ;)

dMasyri said...

hye kak jaja..
tq2..
nak?boleh2..
nnti dtg chini amek ye..=)