kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, October 20, 2009

set free..



if we could see that this was all that we need

inside our minds

bodies and souls

we wouldn't run and we would let go

cause we'd realize

that we had

that we had no control

-set free by katie gray-



saya ada membebel sikit kat bawah ni..

tapi password protected..

kalau nak baca boleh tinggalkan email ye..


13 comments:

Nadia Nazifah said...

aik. blogspot pon boleh buat protected? nak bace dyg! aku ym ko skrg!

mekarlid said...

tiba2 mahu jgk dayg..
luahan perasaan ke hapa ni?

firda said...

dyg, sy pon nak!!!! :D

stormz said...

dyg, nk baca!!

stormz said...

sbr ye dyg.aku pn kdg2 rs cm ko gak kt sni.sumtimes diorg wt cmtu kt aku same cm yg ko rs. at least ko ade keje luar.aku ari2 ngadap diorg

mekarlid said...

oh dayangku..
bersabar la..perasaan tue mmg menyakitkn.
aku jg pernah keseorgn 1 ketika dl..
tp aku bertekad bersgguh2 yg aku leh hdup tnpa perlu org ln..
but at da same time aku cb perbaiki hubgn dgn manusia jgk..
yela kita x leh hdp sorg diri sbb kita manusia..klau kita ikan kita akn ditgkap nelayn..klau burg dilastik atau terlagar kenderaan..seperti pelik ayt itu..
jgn dilayn yer..
cm jgn takut keseorg krn ia akn buat kita lebih kuat dan berani kdg2 tue..tp tidak la smppai menjd badang..
Cb la tnya2 mereka kot2 ada silap ke yg ko x perasaan tp if diorg msh bersifat ajaib begitu usah dilyn sgt la..
susa jgk prob ko ni..aku x sk org2 yg begitu tidak terbuka mindanya..
ntah apa2 maslah tidk mahu mlyn org..
dayg jgn risau yer..kami sentiasa ada utk ko!

stormz said...

aku sokong ckp dila!!

ko masih ade kami lg gadis2 yg cantik utk luahkn perasaan.

dMasyri said...

time kasih kawan2..

btul2..
aku masih ada kamu semua..
yang cantik2 dan best2..
mereka semua tak best..
kawan2 aku harus la semuanya best2..
hehehe..
=)

fairuzara said...

dayang, i nak? hehe.

BoeyJoey said...

What a soulful poem...

Btw, I'm hosting a giveaway for $200 USD at http://boeyjoey.blogspot.com/2009/10/im-wishing-for-something-sparkly-for-my.html. So easy to win, go check it out! :-)

fairuzara said...

aisey. masalah camni mmg slalu akan kita rasa whereeva we are. time study pun pnah kan. so i really hope, ko dapat overcome semua ni. come on.
ko pegang je prinsip camni:
"ade aku kisah?"
sometimes it's cool to be cold.
:)
be strong and happy k?
chill.

Amoi @ Shasha said...

dyg sy pon nak bc gak...

elina said...

saya pun!!!