kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Thursday, September 10, 2009

5 perkara..


macam2 saya nak cite dalam blog ni sebenarnya..
tapi

1) saya macam sedikit malas
2) saya tak bawa camera..banyak gambar belum transfer lagi
3) kerja kat ofis masih banyak tak settle

apa yang saya nak update dengan kamu sebenarnya..

perkara 1..
minggu ni saya banyak buat kerja luar..
baru arini ada kesempatan untuk masuk ofis..
esok pun kena ke luar daerah lagi..
penatnya..

perkara 2..
saya mintak maaf banyak2..
sebab belum ada kesempatan
untuk melawat blog kamu yang join giveaway saya dulu tu..
insyallah..bila semua kerja ofis dah settle
saya akan datang melawat kamu dan meninggalkan jejak..

perkara 3..
saya baru dapat kad jemputan konvo
saya konvo 4 Oct nanti
dah tak sabar nak jumpa kawan2..
lebih setahun tak jumpa..
boleh update macam2 hot stories ni..
hehehe..

perkara 4..
pening juga pasal konvo ni..
pasal ambik jubah dan gambar
pasal nak booking hotel
dan juga..
pasal bila nak jumpa kawan2 untuk update hot stories..
huhu..

perkara 5..
saya sudah bertukar status..
kembali single mingle seperti dulu..
=)

ok la itu saja..
nanti saya free sikit saya letak gambar2 craft saya..
bye2..

p/s: ika..gambar baju tu pun tak sempat nak transfer lagi..nanti aku send email je la kat ko..malam sikit ye..

2 comments:

fairuzara said...

dayang ko kembali single?
omg.
itu hot story bagi aku.
harus aku mengikutinya.
oh..

dMasyri said...

haah..
sudah kembali single..
nnti jumpe time konvo kite story2 ye..
=)