kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Wednesday, September 10, 2008

Selamat Berpuasa..

Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com,sweethoneysofiaroxy,Zhoewynz.blogspot.com,UmmiRosma,Munirah Abd,Firda Rasnan,Nurul Ain Hj Basri ,Sarah aka Jijah, Dayang Masyrinirta

ni arahan dia

1. copy gmbr kat atas tu n post kat blog korang

2. teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nk lbh pun xpe) [sy nak letak 3 je..]

3. setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tgglkan pesanan di blog mereka

4. lastly, jgn lupe tempek url korang slps url Dayang Masyrinirta

The next are :
aimi
aisyah
en.rahimin -sy tahu kamu mungkin kurang berminat

p/s: sy di tag oleh 3 org..so sy letak je name mereka sume..huhu!!!

6 comments:

CoOkiE MoNSter said...

Weh...eh, salam...hehe.tag mende lak ni dyang? yg no 4 tu ak xpham? tempek url kek mano? byak btol kes lipas kek opis hang yek...hehe..

dMasyri said...

tempek kat link yg kat atas tue..
after name aku..
letak link blog ko..

hahaha..
aku pn xtau knape kat sini byk lipas..

rahimin idris said...

eh, sape cakap aku tak minat? yea yea yea! kena tag! hahaha

dMasyri said...

uih!!!semangatnye en.rahimin..
huhu!!!

rahimin idris said...

nanti aku buat ek? tapi lambat sket r..leh? hahaha

dMasyri said...

ooo..
xpe2..
sy pun setelah berkurun br buat..
hehehe!!!