kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Wednesday, September 24, 2008

entri pendek #4

kamu rase..
kalo orang google 'ajay devgan'..
mereka bleh sampai kat blog ni x???
p/s: heroes season 3 dah kuar..bleh download kat sini..

6 comments:

ad3ck said...

persoalannye ajay devgan tuh siapa? ;p.

aShaBuLz said...

mgkin pari2 c dayang? jeng3...mcm bwng putih bwg merah jer...keh3...

dMasyri said...

ad3ck: oh..kamu xknal ajay devgan ye..xpe nnti sy tulis psl beliau ye..=P

ashabulz: pari2???xcomel lngsg pari2 cam ajay devgan..hehehe!!

k.e.r.i. said...

aku da try search 'ajay devgan' kat google..
sampai #30 ++ pun still tak nampak bayang2 blog ko..
haha..

dMasyri said...

keri: btul2..aku pn dh try search aritu..act,aku risau india2 dlm ofis aku ni search n jumpe plak port aku n fida mengata diorg..huhu!!!

Emmy Dahliana said...

hahaha cpt tulis psl ajay devgan
ko set la dlm setting, search engine xleh detect blog ko
:P