kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Friday, September 12, 2008

patutkah???

hari ini hari jumaat..
esok sabtu..
patutnye sy n fida kena datang keje esok..
tapi ktorg tengah cuba mintak untuk tidak datang keje esok.
tadi dah menyuarakan hasrat kami kepada en.kecik aka ajay devgan tu..
tapi dia kata tunggu en.besar datang petang ni..
ni yang malas ni..nak kena tanya en.besar plak..
nanti macam2 die tanye..

ok..sebenarnye..
sy xnak keje esok sebab plan nak balik chini malam ini..
tapi tiket xbeli pun lagi..
ingat nak buat pasrah je pegi hentian putra petang ni..
kalo ade tiket sampai la sy kat chini pkul 1 pagi nanti..
kalo xde..
dari hentian putra
jalan kaki pegi stesen komuter..
pastu naik komuter sampai kl sentral..
tukar amek lrt putra ke taman jaya..
amek teksi..
masuk umah n tido..

jadi..
patutkah...
sy menyuarakan hasrat xnak datang keje esok kepada en.besar kemudian...
pegi ke hentian putra petang ini..

atau
patutkah..
sy diam je xyah cakap pape kat en.besar dan
duduk kat umah je sebab kemungkinan tiket dah habis lagi tinggi dari tiket ada..

tapi 1 yang pasti..
sy sangat2 ingin untuk pulang ke chini..
atau dengan kata lain..
SAYA HOMESICK!!!!

4 comments:

rahimin idris said...

OOOOO...nak balik cini ek? bagus..balik je..nanti kome tunggu kat rnr temerloh ek? hahaha

dMasyri said...

erm..
mmg la nak balik..
kalo bleh skang gak nk kuar ofis n balik..
tp halangan tue begitu besar..
huhu..

dMasyri said...

eh!!!lupe plak..
bas sy nk naek nnti..
xlalu rnr temerloh..
laluan die kl-seremban-bahau-bdr tun razak-muadzam-chini-sampai umah sy..
huhu..

k.e.r.i. said...

tak yah balik terus la dayang...
dok je kl tu sampai raya..
haha..
thanx for gg download link neway~~