kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, March 7, 2011

bantal busuk

first time try buat bantal
design suka2 hati je..
seronok juga..
terasa seperti kembali ke zaman kanak2..
:)


size: 30cm X 30 cm
material: flannel + felt (appliques)
all the appliques are hand sewn with love..
:)


simple design for my nephew..


yang ni 1st request from customer
design tak kesah just nak letak nama
saya mengambil masa kurang dari 24hour nak siapkan ni
kejang tangan saya nak jahit semua appliques..


pandangan belakang..
saiz: 30cm X 45cm

gambar tak clear sangat
time ni screen hp saya bermasalah
so bila dah transfer gambar masuk comp baru tau cantik ke x..
:P

5 comments:

aRniNasiR said...

Kain flannel colour plain ada jual tak?

dMasyri said...

sy xjual la flannel ni
tapi kalo cari kat kedai kain biasa ade rasanye..
sy pun beli kat kamdar je..
:)

Urbanite said...
This comment has been removed by the author.
Chikebum Buzz said...

hye , comel ..2 ketul dengan background warna hitam ada 2 eko lembu hitam putih tu and ada tulisan ChikebuM Buzz ..bentuk 4 segi nak letak dalam kete ..bape RM ??? heh !

sesemut said...

soo creative. keep up the good work! chaiyok chaiyok!