kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, March 24, 2009

Nur Iklil Farhana..


kamu masih ingat ini?
dan ini?
maka ini la 'hasilnya'..=P


kecik je dia..
masa lahir berat dia 2.65kg je..


bila ambil gambar dekat2..
nampak macam tembam sikit..
huhu..

dia baru lahir semalam
23 Mac 2009
pukul 2.42 petang..
orang tua2 kata..kalau lahir time tengahari macam tu..
selalunya bila besar degil..
tak apa..kita tunggu dan lihat saja..
hehehe..


p/s: mama kata saya lahir pun kecik macam tu gak..hehehe!!!

3 comments:

farah said...

kiut2!mcm muke kakak ko la dyg.mate mcm mate ko..hehehehe..aku tak tau muke abg farhan so xtau part mane hana ni ade muke dia..hahahahaha

dMasyri said...

ramai org kata dia ikut muka abg farhan..lagi2 part hidung..
hehehe!!!!

aku xpandai la nak tgk ikut muka sape..
bagi aku sume baby muka same je..
hahaha..

stormz said...

waa bestnye ko dh dpt ank sedara.
kiut2