kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, May 14, 2013

alphabet button + keychain


saya adalah pencinta pelangi


biasanya keychain nama ni saya bawak time bukak booth
kalau kat tempat yang ramai budak sekolah memang laku sangat..

ada siapa2 yang berminat nak order?
boleh la email saya
dmasyricraft@gmail.com

keychain tu kalau nak bentuk lain pun boleh gak
bentuk love ke..bunga ke..rama-rama ke..

kalau nak jual sendiri pun bole
email je saya nanti kita bincang2 special price ye..
:)


1 comment:

Nur'aqilah Maamor said...

Salam..Saya berminat..boleh tau minimum order berapa awak nak jual dengan harga skali.TQ