kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Thursday, October 14, 2010

Thumbelina


dulu2 time kecik2
Papa ada beli 1 video tape cerita Thumbelina
sangat2 cute..
saya dah puas google
tapi tak jumpa Thumbelina yang cute tu
gambar kat bawah ni je yang lebih kurang sama

(pic credit to mr.google)

cute kan?
macam saya tak?
hehehe..

ok2..
itu bukan cerita sebenar..
ini Thumbelina yang saya nak ceritakan..
cute gak kan?
super duper cute..
huhu..


itu Hana cubaan membuka pintu
dulu naik Kembara tak sampai nak capai
sekarang jinjit sikit je dah sampai..


ni Hana lagi..
bermuka ceria di dalam Thumbelina..
tapi 1st time nak hantar Hana pegi school aritu
dia boleh nangis2 tak nak naik
dekat setengah jam pujuk baru ok..
tak tahu la apa yang dia takut sangat..
huhu..

p/s: semakin kurang la peruntukkan untuk shopping tiap2 bulan..:(

2 comments:

stormz said...

bajet shopping aku pn dh lari jgk dyg.
btw, cute+cantik thumbelina ko.

fieda zafri said...

kereteeee u ke sayg??