kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Monday, August 23, 2010

15


1) saya rasa bersalah sangat bila tak update blog tapi follower saya semakin bertambah.

2) saya dah malas nak menjahit sekarang..banyak sangat halangan.

3) bilik bersepah malas nak kemas..baju sebakul tak berlipat..sebakul lagi tak basuh..malaskan saya?

4) saya rasa saya dah banyak berubah.

5) bila saya diuji tanpa henti..saya hanya mampu berdoa Allah takkan pernah menarik rasa sabar dalam diri saya.

6) i laugh..i joke..i smile but i'm dying inside.

7) everytime i try to be strong..i'll fall apart.

8) saya belajar untuk lebih banyak memberi dari menerima.

9) sekarang saya berasa seperti mahu pergi ke satu tempat yang 'baru'.

10) susahnya bila saya perlu meluahkan semuanya tapi saya tak boleh.

11) i miss my bff so much..

12) time bulan puasa kalau sakit gigi memang akan rasa sikit2 nak marah orang.

13) happy birthday to you..hari2 pun saya berdoa semoga kamu menjadi orang yang lebih baik.

14) macam2 cerita saya download sekarang..person unknown..my big c..royal pains

15) "ohhh sang pelangi yang cantik..i'll wait for you.."

2 comments:

aShaBuLz said...

never give up!! rest. then start again with a mighty bright smile!!

Farra Tuan Kedai said...

Nak bantal atau barangan kraft untuk dijadikan hadiah??nak harga murah???

Jomlah jadi followers blog saya di

http://farralovecraftfelt.blogspot.com

saya dah pon jd followers awak