kalau berminat dengan barang2 handmade dalam blog ni boleh email kat dmasyricraft@gmail.com..:)

Tuesday, July 6, 2010

terasa kosong..



Ya Allah..
saya tahu Kamu takkan berhenti menguji..
tapi berilah saya kekuatan untuk menempuh semua ini..
dan semoga saya tak pernah rasa jemu dan penat dalam bersabar..
Amin..

p/s: ada sesuatu yang mengganggu saya ketika ini yang saya tak dapat berkongsi dengan kamu semua..tp sekurang2nya sekarang saya terasa lega sikit..bila dapat meluahkan apa yang terbuku..

8 comments:

stormz said...

dyg, nape kamu?

shogun_na said...

napa dayang...harap tabah menghadapi segala-galanya.... ;)

Uruchimaru @ kf said...

kite juga hadapi mslh yg serupe.....
semoge dipermudahkan..

dMasyri said...

it's nothing..just prob ngan diri sendiri..:)

Haris Ibrahim said...

EEmmmmm iayeee lah tu banyak2 je berdoa ye

Ben10 said...

Kau anggaplah yang Allah sengaja buat begitu.
Dia tidak kejam tapi dia ingin sangat2 mengenalimu.
Tabahkan hati,ingatlah dia tak pernah membiarkan kau keseorangan. Dialah yg paling hampir dan percayailah dialah yang pertama beserta dgnmu bila kau rasa kesepian. Cuma kau perlu menghampirinya dan mengerti akan permainannya.

Rafidah Ahmad said...

naper babe? hang in there ok dengan dugaan yang datang...
mengadu lah padanya...

hihi said...

kalo boleh selesai itu realiti.. sama2 ye hadapi..amin